De ludotheek van Waterloo: 2 eenheden

Wist u dat er in Waterloo een ludotheek actief is? Beter nog: ze heeft twee vestigingen, een in Chenois, een in het Centrum.

Als u ons al kent, aarzel dan niet om terug te keren om alle nieuwe spellen te ontdekken die er op de markt zijn. Kent u ons nog niet? Dan zal het team u alle spellen tonen: voor buiten, gezelschapsspellen, om samen met anderen of alleen te spelen, "game boys", puzzels en andere leuke dingen in onze rekken.

  •  Een team van vrijwilligers staat al meer dan 30 jaar voor u klaar

* ofwel op woensdagnamiddag, van 14 tot 17.45 uur in de rue François Libert 44 (tel.: 02/354.40.98)
* ofwel op zaterdagochtend van 10.30 tot 12.30 in de rue Emile Dury 16.

  •  U kunt er spellen voor 2 weken ontlenen op voorwaarde dat u :

* een jaarlijks gezinsabonnement van 3 euro neemt,
* een huurprijs tussen 0,25 en 2,50 euro betaalt.

  •  Meer dan 900 spellen voor iedereen, van de allerkleinsten (vanaf 18 maanden) tot de volwassenen, liggen er voor u klaar. Kom een nieuw spel even uitproberen voor u het koopt. U zult er zeker geen spijt van hebben. De ludotheek wil de bezoekers ook bijstaan met advies.

 

  • Spellen, en dan vooral goede spellen, zijn noodzakelijk om kinderen en adolescenten te laten openbloeien – en voor het plezier van hun ouders.


Openingsuren:
Bibliotheekgebouw - rue Fr. Libert 44 -> woensdag van 14 tot 17.45 uur.
Lokaal Infor Jeunes - rue E. Dury 16 -> zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur.

L'équipeDe ludotheek van Waterloo: 2 eenhedenDe ludotheek van Waterloo: 2 eenhedenDe ludotheek van Waterloo: 2 eenhedenDe ludotheek van Waterloo: 2 eenheden

Copyright waterlootv.be
U bent vidéaste, die door uw gemeente wordt geboeid en houdt van de videomontage? Dan aarzelt niet om naar het team van vrijwilligers van Waterloo TV terug te keren!