Cultureel Centrum van Waterloo vzw

Espace Bernier

Een plek:
L'Espace Bernier bevindt zich in de François Libertstraat, nr. 26, naast het Gemeentehuis. Het is een ontmoetingsplaats voor alle verenigingen die er lid van zijn. Het is een ruimte voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het culturele leven in Waterloo en elders. Het is ook een plek van creativiteit en gezelligheid voor iedereen.

Een team:
Een directeur-programmaleider, een programmaleider en drie sectorale programmaleiders alsook een secretaresse beheren een activiteitenprogramma dat te maken heeft met creativiteit, expressie, culturele verspreiding, permanente opleiding en dienstverlening aan verenigingen.

Het programma:
Creatieve workshops onder het jaar en tijdens de schoolvakantie voor kinderen van 3 tot 12 jaar en voor jongeren van 13 tot 18 jaar;
Voorstellingen in de Jules Bastin-zaal van het Gemeentehuis, lezingen (Exploration du Monde), literaire ontmoetingen, concerten, tentoonstellingen, filmclub voor kinderen, reservaties voor optredens buiten Waterloo en culturele reizen;
Evenementen in samenwerking met de gemeente Waterloo, de Franse Gemeenschap, de provincie Waals-Brabant en andere culturele instellingen.

Diensten:
Fotokopies, fax, telefoon, persmappen, ...;
Uitgebreide documentatie tot uw beschikking over vrijetijdsbesteding, voorstellingen, lezingen, ...;
Hulp aan verenigingen die lid zijn.

http://www.espacebernier.be

François Libertstraat 26
Tel.: 02/354.47.66
Fax: 02/354.44.80
E-mail: espace.bernier@swing.be

 

BijlageGrootte
Coordonnées des associations partenaires - Espace Bernier.pdf263.32 KB

Copyright waterlootv.be
U bent vidéaste, die door uw gemeente wordt geboeid en houdt van de videomontage? Dan aarzelt niet om naar het team van vrijwilligers van Waterloo TV terug te keren!
Trefwoorden :